Jemný sýrový dip ke krekrům či tacos

Výborný krémový dip, který se skvěle hodí ke všem druhům chipsů, krekrů, tacos nebo třeba k pečivu. Pokud máte rádi ostřejší chutě, můžete do dipu přidat česnek či trochu čili.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 220 g vepřových párků
  • 120 g krémového sýra
  • 1 hrnek zakysané smetany
  • 1 hrnek strouhaného čedaru
  • 120 g zelených paprik, nasekaných
  • 1/4 hrnku cibule, nasekané

Postup

1

Na pánvi orestujte párky a pomocí vařečky je rozdělte na malé kousky. Poté přidejte krémový sýr a rozpuťte jej.

2

Poté vmíchejte zakysanou smetanu, čedar, papriky a nechte směs probublat. Zamíchejte dohladka.

3

Přidejte cibuli, zamíchejte a nalijte hotový dip do mísy. Nechte zchladnout ideálně na pokojovou teplotu. Podávejte k chipsům, krekrům či tacos.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zapékaná kuřecí prsa plněná ricottou, parmazánem a špenátem

Pohankové rychlorizoto

Lososové koláčky s citrónovou majonézou

Mujaddara

Quesadila s chorizem a černými fazolemi

Zapečené conchiglioni s ricottou a špenátem

Dýňové muffiny s bazalkou a sýrem feta

Ranní dýňová kaše s pekany a kokosovým mlékem

Rýže s hovězím masem a zeleninou

Tortellini in brodo

„Skotská vejce“ – vejce pečená v masové směsi s hořčicí a petrželí

Kebab s kuřecím a hovězím masem a pikantní salsou