Česnekový bůček

Takový náš rodinný poklad. Nesmí chybět na žádné oslavě a pokud už jsou všichni tak nacpaný dortíků, chlebíčků apod po tomhle zázraku sáhne stejně vždycky každý a je za hubičku .. Ale od maminky je od maminky a ten je prostě nejlepší

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 kg bůčku
  • 3 palice česneku
  • paprika mletá jemná

Postup

1

Bůček nakrájíme na cca pět centimetrů silné " obdélníky". Vložíme do osolené vody s jednou palicí oloupaného česneku.

2

Vaříme 1h a dvacet minut je potřeba masíčko hlídat a zkoušet jestli je měkké. Co nejteplejší bůček silně pomažeme prolisovaným česnekem, osolíme a jemně posypeme paprikou. Zabalíme do alobalu a necháme odležet minimalně tři dny ( doporučuji déle)
Pozor hlavně vývar nevyhazujte je z něj nejlepší česnečka na světe!!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Léčivý smrkový sirup z mladých výhonků proti kašli i rýmě

Křupavý losos s tatarskou omáčkou

Rajčatová omáčka bez mouky s plněnými palačinkami

Super rychlý a snadný koláček ze sušeného ovoce

Opékané brambory a čerstvé zelené fazolky s uzenou klobásou

Cheesecake z ricoty a borůvkami

Domácí borůvkový cheesecake

Tartaletky s čokoládou a pistáciemi

Rybízový sirup

Snadný návod na zamilovaná vajíčka ve tvaru srdce

Pečená cizrna v javorovém sirupu

Celozrnné těstoviny s cherry rajčátky