Bezlepkový jablečný štrůdl

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Těsto:

  • 250g hery
  • 250g tučného tvarohu
  • 150g jizerky
  • 100g samokypřící mouky DF

Náplň :

  • Jablka, skořice, máslo

Postup

1

Všechny suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto. Těsto rozdělíme na dvě části,rozválíme a poklademe nahrubo nastrouhanými jablky, posypeme skořicí, zatočíme, potřeme rozpuštěným máslem a dáme upéct.

2

Pečeme dozlatova.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zapečené cuketové chipsy s česnekem a parmezánem

Dvojitě čokoládový cheesecake s kakaovými sušenkami

Okurková raita s mátou

Banica – bulharský slaný koláč

Bohaté medové řezy se dvěmi krémy a bílkovou polevou

Vejce plněná žloutkovo-paštikovou náplní se sušenými rajčaty

Banánové muffiny s čokoládou

Vánoční vanilkové rohlíčky s čokoládou a strouhaným kokosem

Krásný dort s jemným krémem a čokoládovými kapičkami

Jemný koláč z listového těsta s karamelem a restovanými banány

Salát s avokádem a kuřecím masem

Kurkumou barvená vejce s jogurtovou náplní a pažitkou