Bezlepkový jablečný štrůdl

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Těsto:

  • 250g hery
  • 250g tučného tvarohu
  • 150g jizerky
  • 100g samokypřící mouky DF

Náplň :

  • Jablka, skořice, máslo

Postup

1

Všechny suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto. Těsto rozdělíme na dvě části,rozválíme a poklademe nahrubo nastrouhanými jablky, posypeme skořicí, zatočíme, potřeme rozpuštěným máslem a dáme upéct.

2

Pečeme dozlatova.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krémové špagety s řepou

Mexická fazolová polévka s kukuřicí a tortillou

12 zdravých ovesných kaší, které nemusíte vařit

Jemný čokoládový krém do dortů i na zdobení

Pečené brambory se zeleninou, pikantní cizrnou a tahini omáčkou

Pečený pikantní losos s jarní cibulkou

Video: Restované žampiony na bílém víně s karamelizovanou cibulkou

Snídaňový toast se slaninou a Čedarem

Smetanové nanuky s vanilkou a meruňkami

Rychlé opékané brokolicové placičky s quinoou a sýrem

VIDEORECEPT: Toast z pánve

Video: Skvostný domácí chléb s karamelizovanou cibulkou