Bezlepkový jablečný štrůdl

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Těsto:

  • 250g hery
  • 250g tučného tvarohu
  • 150g jizerky
  • 100g samokypřící mouky DF

Náplň :

  • Jablka, skořice, máslo

Postup

1

Všechny suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto. Těsto rozdělíme na dvě části,rozválíme a poklademe nahrubo nastrouhanými jablky, posypeme skořicí, zatočíme, potřeme rozpuštěným máslem a dáme upéct.

2

Pečeme dozlatova.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cuketový koláč

Čokoládový koláč s borůvkami, rybízem a kešu oříšky

Jemná polévka s kuřecím masem a zeleninovými nudličkami

Video: Pečené kuřecí stripsy v kukuřičných lupínkách a provoněné bylinkami

Batátové placičky s pečeným lososem

Extra rychlé citronové lanýže z bílé čokolády

Cupcakes

Raw humrová pomazánka

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Čočkový hummus – novinka mezi pomazánkami

Bulgur s fenyklem, avokádem a granátovým jablkem

Slaný dort s lososem a batáty

Rybí prsty s quinoi