Bezová šťáva

Výborná, osvěžující!

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 20 květů černého bezu
  • 40 g kyseliny citronové
  • 1,5 l vody
  • 2,5 kg cukr krystal

Postup

1

Nasbíráme květy, očistíme od broučků a dáme do hrnce s vodou a kyselinou na jeden den louhovat.

2

Další den vodu přecedíme a šťávu smícháme s cukrem. Mícháme tak dlouho, dokud se nerozpustí.

3

Nalijeme do láhve a uschováváme v ledničce. Vydrží až do zimy.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuře pečené v kari pastě

Matcha cake

Mangovo-špenátové smoothie s chia a goji

Banoffee – Vyhlášený banánový cheesecake s karamelem

Veganská koprová omáčka

Video: Fitness chřestový quiche z květákového těsta a bez mouky

Jemný tvarohový koláč s křehkou kůrkou a mákem

Tagliatelle se salsicciou a cherry rajčaty

Čočka beluga s quinoou a hlívou ústřičnou

Karamelizované restované banány s rumem a skořicí do 30 minut

Video: Zdravé ovesno-jablečné lívance z mixéru, hotové za 15 minut

Plněné špenátové taštičky