Bezová šťáva

Výborná, osvěžující!

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 20 květů černého bezu
  • 40 g kyseliny citronové
  • 1,5 l vody
  • 2,5 kg cukr krystal

Postup

1

Nasbíráme květy, očistíme od broučků a dáme do hrnce s vodou a kyselinou na jeden den louhovat.

2

Další den vodu přecedíme a šťávu smícháme s cukrem. Mícháme tak dlouho, dokud se nerozpustí.

3

Nalijeme do láhve a uschováváme v ledničce. Vydrží až do zimy.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Hrášková krémová polévka

Zapékaný květák se slaninou, sýrem a jarní cibulkou

Fit blondies s jablečným pyré, medem a ořechy hotové do 30 min

Žampiony plněné quinoou, čočkou s kokosovým mlékem

Zapékaná kuřecí stehýnka s bramborami, špenátem a sýrovou omáčkou

Houbový kuba s krupkami, bylinkami a česnekem

Cuketovo – dýňové jáhloto

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Křehké pastinákové hranolky s křenovým dipem

Velikonoční máslové sušenky

Tvarohovo vaječná pomazánka

Květák pečený v sezamovém kabátku

Mrkvové karbanátky s uzeným tofu