Bezová šťáva

Výborná, osvěžující!

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 20 květů černého bezu
  • 40 g kyseliny citronové
  • 1,5 l vody
  • 2,5 kg cukr krystal

Postup

1

Nasbíráme květy, očistíme od broučků a dáme do hrnce s vodou a kyselinou na jeden den louhovat.

2

Další den vodu přecedíme a šťávu smícháme s cukrem. Mícháme tak dlouho, dokud se nerozpustí.

3

Nalijeme do láhve a uschováváme v ledničce. Vydrží až do zimy.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vinné hvězdičky

Zahřívací dýňová polévka

Skandinávští šneci se skořicí

Zdravý jarní salát s medvědím česnekem a okurkou

Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě

Hlivové krupoto s telacím stejčíkom

Kuřecí paličky v medovo-česnekové marinádě se zázvorem

Kváskové buchtičky s vanilkovým pudinkem

Kiwi limonáda

Krémový čokoládovo-borůvkový dortík bez lepku

Rybízový cheesecake s lotuskami

Pečená kuřecí prsa s rajčaty, cizrnou a podávaná s kořeněným jogurtovým dipem