Pečené maso s brambory na tymiánu
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- 100g libového vepřového masa
- 200g brambor
- sůl, pepř, sladká paprika
- půl lžičky sušeného tymiánu (nebo 1 PL čerstvého)
- lžička olivového oleje
Postup
1
Cibuli, česnek a brambory oloupeme. Cibuli krájíme na klínky, česnek na plátky a brambory na menší kostky. Maso nakrájíme na menší kousky.
2
Okořeníme, pokapeme olejem a dobře promícháme.
3
Pečeme v zapékací misce přikryté alobalem na 170 stupňů asi 90 minut. Posledních 10 minut pečeme odkryté.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}