fbpx

Pečené maso s brambory na tymiánu

Pečené maso s brambory na tymiánu

Ingredience na 1 porce

  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 100g libového vepřového masa
  • 200g brambor
  • sůl, pepř, sladká paprika
  • půl lžičky sušeného tymiánu (nebo 1 PL čerstvého)
  • lžička olivového oleje

Postup

Celkový čas přípravy: 120 min

1

Cibuli, česnek a brambory oloupeme. Cibuli krájíme na klínky, česnek na plátky a brambory na menší kostky. Maso nakrájíme na menší kousky.

2

Okořeníme, pokapeme olejem a dobře promícháme.

3

Pečeme v zapékací misce přikryté alobalem na 170 stupňů asi 90 minut. Posledních 10 minut pečeme odkryté.

Mohlo by vás zajímat:
Brambory Fitness a zdravé Hlavní jídla Vepřové

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře