Pečené maso s brambory na tymiánu

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 100g libového vepřového masa
  • 200g brambor
  • sůl, pepř, sladká paprika
  • půl lžičky sušeného tymiánu (nebo 1 PL čerstvého)
  • lžička olivového oleje

Postup

1

Cibuli, česnek a brambory oloupeme. Cibuli krájíme na klínky, česnek na plátky a brambory na menší kostky. Maso nakrájíme na menší kousky.

2

Okořeníme, pokapeme olejem a dobře promícháme.

3

Pečeme v zapékací misce přikryté alobalem na 170 stupňů asi 90 minut. Posledních 10 minut pečeme odkryté.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pečené brambory se zeleninou, pikantní cizrnou a tahini omáčkou

Zahřívací dýňová polévka

Domácí italské gnocchi

Tvarohové mini zmrzlinky s čerstvými jahodami

Rychlé banánové kuličky

Čokoládové palačinky plněné jablky a banány

Grilovaná vepřová krkovička s cibulí

Nepečený kakaový dezert se sušenkami a vanilkou

Rebarborovo – mrkvová směs

Mrkvová buchta s opilými rozinkami a kakaovým tvarohem

Video: Koláčkové mozzarellové bomby přelité česnekovým máslem

Čokoládový cheesecake bez mouky – 3 vrstvy čokoládové extáze