Pečené maso s brambory na tymiánu

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 100g libového vepřového masa
  • 200g brambor
  • sůl, pepř, sladká paprika
  • půl lžičky sušeného tymiánu (nebo 1 PL čerstvého)
  • lžička olivového oleje

Postup

1

Cibuli, česnek a brambory oloupeme. Cibuli krájíme na klínky, česnek na plátky a brambory na menší kostky. Maso nakrájíme na menší kousky.

2

Okořeníme, pokapeme olejem a dobře promícháme.

3

Pečeme v zapékací misce přikryté alobalem na 170 stupňů asi 90 minut. Posledních 10 minut pečeme odkryté.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčné řezy s arašídovým krémem, pudinkem a šlehačkou

Vyzkoušený recept na jednoduchý domácí jogurt pro zdraví

Křehké sušenky s citrónovou náplní

Pikantní květákové jednohubky ve vypečené krustičce

Trhanec

Restované zelené fazolky se slaninou a česnekem

Quesadila s chorizem a černými fazolemi

Pečené kuřecí závitky s pestem a slaninou

Arabský hummus se sušenými rajčaty

Máslové košíčky s karamelem a jablečnou náplní

Jahodovo-rebarborový crumble

Grilované brambory