Krémová kaše z praženého kokosu, vanilky a datlí

Kokos je vydatným zdrojem energie s širokým využitím. Kombinace kokosového krému a kokosu tak nejen skvěle zasytí, ale také provoní den. K tomu potřebná dávka ovoce, semínek a ořechů, základ dobré snídaně.

Krémová kaše z praženého kokosu, vanilky a datlí

Ingredience na 1 porce

  • 200 ml kokosového krému (doporučuji Aroy-d)
  • 5 lžic kokosu
  • 1 lžička datlového sirupu
  • 1 lžička vanilky
  • 1 lžička ghí

 

  • banán, kiwi, mandle, kustovnice, brusinky, černý sezam, … (dle chutí každého)

Postup

Celkový čas přípravy: 5 min

1

Na suché pánvi opražte kokos (do zlatova).

2

Přidejte kokosový krém, vanilku, datlový sirup a asi minutku povařte.

3

Odstavte z plotny a vmíchejte ghí (případně máslo).

4

Na talíři ozdobte ovocem, semínky, ořechy.

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře