Krémová kaše z praženého kokosu, vanilky a datlí

Kokos je vydatným zdrojem energie s širokým využitím. Kombinace kokosového krému a kokosu tak nejen skvěle zasytí, ale také provoní den. K tomu potřebná dávka ovoce, semínek a ořechů, základ dobré snídaně.

Primal/Paleo lifestyle

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 ml kokosového krému (doporučuji Aroy-d)
  • 5 lžic kokosu
  • 1 lžička datlového sirupu
  • 1 lžička vanilky
  • 1 lžička ghí
  • banán, kiwi, mandle, kustovnice, brusinky, černý sezam, … (dle chutí každého)

Postup

1

Na suché pánvi opražte kokos (do zlatova).

2

Přidejte kokosový krém, vanilku, datlový sirup a asi minutku povařte.

3

Odstavte z plotny a vmíchejte ghí (případně máslo).

4

Na talíři ozdobte ovocem, semínky, ořechy.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Snadné banánovo-ovesné sušenky

Nestoudně dekadentní řezy s čokoládou, karamelem a vanilkovým krémem

Míša řezy

Losos v papilotu s tymiánovým kuskusem a rajčátky

Mandlové linecké s malinovou marmeládou

Jahodová ovesná kaše

Jarní salát s kapustou, pikantní cizrnou a domácím dresingem

Koláč s lososem a mangoldem

Bezlepkový jablečný štrůdl

Pečené tofu s quinoovým salátem

Chia pudding s ovocem a oříšky

Avokádovo-vaječné mini wrapy