Krémová kaše z praženého kokosu, vanilky a datlí

Kokos je vydatným zdrojem energie s širokým využitím. Kombinace kokosového krému a kokosu tak nejen skvěle zasytí, ale také provoní den. K tomu potřebná dávka ovoce, semínek a ořechů, základ dobré snídaně.

Primal/Paleo lifestyle

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 ml kokosového krému (doporučuji Aroy-d)
  • 5 lžic kokosu
  • 1 lžička datlového sirupu
  • 1 lžička vanilky
  • 1 lžička ghí
  • banán, kiwi, mandle, kustovnice, brusinky, černý sezam, … (dle chutí každého)

Postup

1

Na suché pánvi opražte kokos (do zlatova).

2

Přidejte kokosový krém, vanilku, datlový sirup a asi minutku povařte.

3

Odstavte z plotny a vmíchejte ghí (případně máslo).

4

Na talíři ozdobte ovocem, semínky, ořechy.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlý hruškový koláč

Sladkokyselé kuře

Key lime pie

Rychlý závin plněný čokoládou a vlašskými ořechy

Cupcakes s ovocem a jogurtovým krémem

Tuňáková pomazánka s avokádem

Adžikové ragú s vepřovým masem a zeleninou

Tataráček z červené řepy

Lehký salátek s tahini zálivkou

Mac and cheese

Bezlepkové lívanečky s ovocem a čokoládou

Tartaletky zapečené se žloutkovým krémem