Domácí “lučina“

komu by vadili kousky avokáda, prožeňte ho tyčákem.

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 velký (500g) bílý jogurt holandského typu
  • 1 zakysaná smeta (lze i bez ní, ale dá tomu takovou jemnější konzistenci)

Postup

1

Nachystáme si mísu, cedník a nějaké plátýnko - používám látkovou plenu.

2

Do pleny dáme celý jogurt. (pokud dáváme i zakysanku, tak smíchaný s ní)

3

Nahoře utáhneme a zatočíme, dáme do lednice na minimálně 12 hodin vykapat. (klidně i 24 hodin)

4

Po vykapání můžete jíst buď jen tak nebo dochutit jak je libo. Tipy na servírování naleznete níže. V uzavřené nádobě skladujeme v lednici max 3 dny.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kokosové mléko za pár korun

Kesu – paradajkova natierka

vejce s parkem_snidane

Párky a vejce? Takovou přípravu jste ještě neviděli!

Medovníkové kuličky

Banánovo-jahodové smoothie s chia semínky

Hutný čokoládově-pivní dort s krémovou polevou

Raňajková fitness placka

Mangový sorbet

Karameloví perníčci

Rychlé tofu nuggets s japonským curry

Video: Zdravé nepečené ovesné řezy s arašídovým máslem a čokoládou

Špaldovo-pohankové linecké cukroví