Domácí “lučina“

komu by vadili kousky avokáda, prožeňte ho tyčákem.

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 velký (500g) bílý jogurt holandského typu
  • 1 zakysaná smeta (lze i bez ní, ale dá tomu takovou jemnější konzistenci)

Postup

1

Nachystáme si mísu, cedník a nějaké plátýnko - používám látkovou plenu.

2

Do pleny dáme celý jogurt. (pokud dáváme i zakysanku, tak smíchaný s ní)

3

Nahoře utáhneme a zatočíme, dáme do lednice na minimálně 12 hodin vykapat. (klidně i 24 hodin)

4

Po vykapání můžete jíst buď jen tak nebo dochutit jak je libo. Tipy na servírování naleznete níže. V uzavřené nádobě skladujeme v lednici max 3 dny.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Profiteroles au chocolat

Veselé velikonoční sušenky s čokoládovým krémem a vajíčky

Fitness cuketové placičky s parmezánem

Rychlá a zdravá omeleta z květů černého bezu

Video: Snadné pečené brokolicové kuličky s parmezánem a čedarem

Avokádové muffiny s medem

Palačinkový red velvet dort s kokosovým krémem

Řepa s kozím sýrem

Video: Jednoduché čokoládové lanýže na 4 způsoby

Brownies z červené řepy a kokosového másla bez mouky slazené jen stévií

Rychlé těstoviny s chřestem

12 zdravých ovesných kaší, které nemusíte vařit