Domácí “lučina“

komu by vadili kousky avokáda, prožeňte ho tyčákem.

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 velký (500g) bílý jogurt holandského typu
  • 1 zakysaná smeta (lze i bez ní, ale dá tomu takovou jemnější konzistenci)

Postup

1

Nachystáme si mísu, cedník a nějaké plátýnko - používám látkovou plenu.

2

Do pleny dáme celý jogurt. (pokud dáváme i zakysanku, tak smíchaný s ní)

3

Nahoře utáhneme a zatočíme, dáme do lednice na minimálně 12 hodin vykapat. (klidně i 24 hodin)

4

Po vykapání můžete jíst buď jen tak nebo dochutit jak je libo. Tipy na servírování naleznete níže. V uzavřené nádobě skladujeme v lednici max 3 dny.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Oslnivé růžičky z nektarinek a listového těsta

Mrkvový raw dort

Papriková kolečka plněná krémovým sýrem, vejci a šunkou

Zapékaná kuřecí prsa plněná ricottou, parmazánem a špenátem

Medvědí česnek v oleji

Chřest s vejcem a parmezánem

Brokolicová omáčka

Ovocné toustíky z listového těsta s nadýchaným mascarpone krémem

Domácí Pribináček z tvarohu a smetany

Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky – truffles

Kuřecí prsa plněná dýňovou nádivkou

Míchaná tofíčka