
Mango rozmixujte a pokuste se ho rozlít do celistvé vrstvy. Snažte se, aby byla vrstva na všech místech stejně silná.
Nechala jsem to sušit v troubě na 120°C, asi 45 minut. Mám ale hodně vzdušnou troubu :D, tak si to u té své hlídejte :). Správně usušené mango poznáte tak, že se vám od podložky pěkně odlepí. Na mango dám pečící papír, obrátím a stáhnu podložku. Pokud vám vzniknou nedosušené mapy, hoďte to ještě na chvilku i s papírem do trouby :)
Mangový plát stříhám na plátky tak 2cm šířky a roluju.
Co se týče podložky…nešetřete na ní. A už vůbec nekupujte jiný, než značkový. Už při koupi očichávejte, zda to nesmrdí. Věřte, že pokud to bude smrdět už při koupi, pocítíte to na první zakousnutí :(. Já jsem šla nakonec do podložky od firmy de Buyer a nelituju :).