Hruškové carpaccio

Když nás honí mlsná a nechceme ani mouku ani cukr

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hodně zralá sladká hruška
  • 50 g kozího sýra
  • Větvička meduňky
  • 25 g slunečnicových semínek

Postup

1

Hrušku nakrájíme na velmi jemné plátky, posypeme na drobno nasekanou meduňkou, rozložíme na talíř.

2

Do středu talíře naaranžujeme na jemné plátky nakrájený kozí sýr.

3

Vše posypeme na sucho opraženými slunečnicovými semínky. Nakonec ozdobíme snítkou meduňky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Bramborové válečky plněné čedarem, slaninou a jarní cibulkou

Tvarohové knedlíčky s jahodami a rebarborou

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Tvarohovo-ovocná torta

Kokosový hrnečkový koláč

Medovníkové kuličky

Čokoládový cheesecake s karamelovými ořechy

Nakládaná sušená rajčata

Cold brew coffee /studená káva

Pšeničné tortilly

Svěží ostružinová pizza s ricottou a bazalkou

Kokosové muffiny