Hruškové carpaccio

Když nás honí mlsná a nechceme ani mouku ani cukr

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hodně zralá sladká hruška
  • 50 g kozího sýra
  • Větvička meduňky
  • 25 g slunečnicových semínek

Postup

1

Hrušku nakrájíme na velmi jemné plátky, posypeme na drobno nasekanou meduňkou, rozložíme na talíř.

2

Do středu talíře naaranžujeme na jemné plátky nakrájený kozí sýr.

3

Vše posypeme na sucho opraženými slunečnicovými semínky. Nakonec ozdobíme snítkou meduňky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí malinová limonáda

Avokádové guacamole

Mangový sorbet

Fit blondies s jablečným pyré, medem a ořechy hotové do 30 min

Video: Kuřecí roláda plněná smetanovým sýrem, sušenými rajčaty, mozzarellou a špenátem

Zapečený pudink s ostružinami

Velikonoční jidáše

Snadný cuketový perník s povidly do 30 minut

Malinové cupcakes

Recept na svěží avokádový hummus ve 2 krocích

Ovesné lívanečky s tvarohem

Mrkvová polévka s červenou čočkou