Hruškové carpaccio

Když nás honí mlsná a nechceme ani mouku ani cukr

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hodně zralá sladká hruška
  • 50 g kozího sýra
  • Větvička meduňky
  • 25 g slunečnicových semínek

Postup

1

Hrušku nakrájíme na velmi jemné plátky, posypeme na drobno nasekanou meduňkou, rozložíme na talíř.

2

Do středu talíře naaranžujeme na jemné plátky nakrájený kozí sýr.

3

Vše posypeme na sucho opraženými slunečnicovými semínky. Nakonec ozdobíme snítkou meduňky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vypečené pizza tyčinky s parmezánem

Krémová polentová kaše s restovanou zeleninou

Krémový dýňový cheesecake s čokoládou + Videorecept

Snadné banánovo-ovesné sušenky

Vejce s pikantní zeleninou a kuskusem

Zázračné vlastnosti levandule a recept na levandulovou limonádu

Jahodové knedlíky s tvarohem

Video: 6 originálních dezertů z mikrovlnky, hotových do 5 minut

Jednoduchý veganský “tavený sýr“ z jogurtu

Dvoubarevné ořechové řezy se zakysanou smetanou a džemem

Zapékaná francouzská bageta se špenátem, česnekem a sýrem

Domácí margarín bez palmového oleje a ztužených tuků