Plech vyložte pečícím papírem a z 6 až 7 kousků kešu oříšků vytvořte po celém plechu hromádky.
Karamelky vložte do mísy vhodné do mikrovlnky a tu nechte přibližně 2 minuty zhařívat s tím, že každých 30 sekund promíchejte obsah. Pokračujte, dokud se karamelky nerozpustí.
Na každou hromádku kešu poté nalijte lžíci karamelu tak, aby ideálně pokryla všechny ořechy. Poté vložte plech do mrazáku nebo lednice k zatuhnutí.
Mezitím rozpusťte čokoládu nad aprou nebo v mikrovlnce.
Vyndejte plech s oříšky z lednice a každou hromádku dobře namočte v rozpuštěné čokoládě. Vraťte na pečící papír a jakmile budete mít hotovo, vraťte plech zpět do lednice k zatuhnutí. Jednohubky skladujte ve vzduchotěsné nádobě v lednici nebo i v pokojové teplotě.