Sladké zapékané toasty s jablky, ořechy a špetkou skořice

Toasty, ovšem tentokrát nasladko. Kombinace ořechů, jablek a medu je opravdu delikátní a dobře se hodí i jako netradiční dezert nebo opravdu energeticky výživná svačina.:)
  • Doba přípravy: 10 minut

Vendula

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • toustový chléb
  • máslo
  • skořicový cukr
  • jablka
  • rozinky
  • oříšky
  • med

Postup

1

Jablka zbavte jadřince a nakrájejte na tenčí plátky.

2

Toastový chléb namažte máslem, posypte skořicovým cukrem a položte na něj plátky jablíčka. Posypte rozinkami, oříšky, přidejte trochu medu a přikryjte druhým plátkem chleba.

3

Pečte v toastovači dozlatova.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí mandlové máslo

Vývar s pohankovou jíškou

Slané jednohubky z listového těsta se sýrem Brie a brusinkovou marmeládou

Lososové špízy s cuketou a sýrem

Švestkový koláč posypaný plátky mandlí

Mrkvovo-jablkové muffiny (bez mouky)

Jogurtové lívance

Snadné fitness fazolové brownies bez mouky a zbytečného cukru

Žloutkové portugalské koláčky z listového těsta – oblíbené po celém světě

Germknödel

Vánoční cukroví – kokosové Raffaello kuličky bez rafinovaného cukru

Krémová polévka z kořenové zeleniny, která zahřeje a zasytí