Sladké zapékané toasty s jablky, ořechy a špetkou skořice

Toasty, ovšem tentokrát nasladko. Kombinace ořechů, jablek a medu je opravdu delikátní a dobře se hodí i jako netradiční dezert nebo opravdu energeticky výživná svačina.:)
  • Doba přípravy: 10 minut

Vendula

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • toustový chléb
  • máslo
  • skořicový cukr
  • jablka
  • rozinky
  • oříšky
  • med

Postup

1

Jablka zbavte jadřince a nakrájejte na tenčí plátky.

2

Toastový chléb namažte máslem, posypte skořicovým cukrem a položte na něj plátky jablíčka. Posypte rozinkami, oříšky, přidejte trochu medu a přikryjte druhým plátkem chleba.

3

Pečte v toastovači dozlatova.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí rybízový sirup z červeného rybízu

Odlehčená snídaně s jablíčkem a hruškou

Pečený čaj ze směsi domácího a exotického ovoce

Batáty plněné hlívou, krůtím masem a avokádem

Vločkový drobenkový koláč s tvarohem a hruškami

Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky – truffles

Snadné domácí chipsy téměř bez oleje

Jemný dort z lískových oříšků a čokoládového krému

Jahodovo-mandlový fondán

Jemné tvarohové kuličky se sezónním ovocem

Banánovo ovesné muffiny

Marocký losos s kuskusem