Krůtí rizoto z jasmínové a červené rýže

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500 g jasmínové rýže s červenou rýží
  • 500 g krůtího masa
  • cibule
  • zelenina (já použila hrášek a kukuřici)
  • sůl, pepř

Postup

1

Rýži nasypeme do hrnce a vaříme v poměru hrneček rýže : dva hrnečky vody. Vaříme do změknutí (mícháme, aby se rýže nepřipálila).

2

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, poté přidáme namleté krůtí maso a nakonec zeleninu. Dochutíme pepřem a solí. Na závěr vše smícháme dohromady.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Snadná kakaová kolečka s pomerančovou marmeládou a čokoládovým krémem

Grilované tofu marinované v kořeněné omáčce

Slaný koláč zapékaný s kuřecím masem, slaninou a sýrem

Medový chlebíček s vlašskými ořechy

Dušičky – Kosti svatých

Zapečené jáhly se zelím a uzeným tofu

Chapati – indická placka

Vanilková roláda s jahodovým džemem a krémovou náplní

Cannelloni s ragú

Letní osvěžení: Luxusní trojbarevná Piña Colada z mixéru

Ostružinový dezert

Nepečený dort s ovocným želé