Pečená mrkev s javorovým sirupem

Nádherně sladká příloha. Sladce glazovaná mrkev jde naprosto úžasně s tmavým masem a chutná skvěle i samotná.

Zdravé recepty

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2 kg mrkve
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce javorového sirupu
  • sůl a pepř

Postup

1

Mrkev oškrábejte a nakrájejte na větší kousky.

2

Ohřejte olej v pánvi, kterou budete následně moct dát do trouby, a 3 minuty na něm mrkev opékejte.

3

Přidejte javorový sirup, osolte a opepřete.

4

Následně pečte 10–15 minut při teplotě 200 °C.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí skořicové churros s hořkou čokoládou

Perníčkové tiramisu

Grilovaná žebírka

Pomerančové muffiny

Raňajkový proteinový jogurt

Video: Vláčný kynutý chlebíček plněný Nutellou

Jahodový dort s čokoládovým ganache

Pečené krevety v medové marinádě

Květákový krém

Brokolicové risotto

Lososové sashimi s koriandrem, avokádem a wasabi majonésou

Hrstková polévka