Špaldový cibulový chléb

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300 ml vlažné vody
  • 1 PL olivového oleje
  • 1 PL jablečného octa
  • 400 g celozrnné hladké špaldové mouky
  • 100 g hladké mouky
  • 2 ČL soli
  • 1 ČL cukru
  • 1/4 kostky droždí
  • hrst chia semínek
  • 1 kus jarní cibulky

Postup

1

Do mísy nalijeme tekuté suroviny. Přidáme mouky, sůl, cukru, semínka a rozdrobené droždí. Zpracujeme do těsta. Cibulku očistíme, podélně rozkrojíme na čtvrtiny a pak ještě nakrájíme na menší kousky. Promícháme s těstem. Těsto dáme do pečící formy a necháme na teplém místě kynout (kynulo mi asi hodinu).

2

Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Do trouby vložíme chléb a na dno trouby chrstneme trochu vody. Pečeme asi 10 minut, poté teplotu snížíme na 180 stupňů a pečeme dalších 30 minut. Po upečení vyndáme z trouby, vyklopíme z formy a necháme na roštu vychladnout.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bezlepkové muffiny s jablky a oříšky

Medovník

Video: Boston cream pie – dort s vanilkovým žloutkovým krémem a čokoládovou polevou

Základní italské sugo (sugo di pomodoro al basilico)

Krůtí roláda plněná polníčkem, rukolou a mozzarellou

Švestkový crumble

Dýňové rizoto s kuřecími kousky

Domácí kávová zmrzlina se špetkou kakaa

Cuketové tacos

Mátový cheesecake s čokoládou

Kuře se zelenými fazolkami a zakysanou smetanou

Jednoduchý kokosový moučník bez mouky