Sirup z černého rybízu

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500g černého rybízu
  • 250g cukru
  • 300ml vody
  • 1 větší citron

Postup

1

V rendlíku povařte rybíz s cukrem a vodou. Postačí tak 5 minut, asi z toho nechcete mít džem, když jste si vybrali tento recept. Nechte lehce vychladnout.

2

Rozmixujte tyčovým mixérem a proceďte jemným sítkem, abyste se zbavili slupiček a semínek. Vmíchejte citronovou šťávu.

3

Plňte do připravených lahví (cca 750ml), pořádně uzavřete a otočte dnem vzhůru alespoň na 5 minut. Skladujte v lednici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čerstvé tagliatelle se sušenými rajčaty, baby špenátem

Košíčky s čokoládovou pěnou a třešňovou marmeládou

Lososové sashimi s koriandrem, avokádem a wasabi majonésou

Kefírové minidortíky s tvarohovo lučinovým krémem

Polévka z máslové dýně se zázvorem

Masala

Super zelená omeleta s kozím sýrem a sušenými rajčaty

Ozdobné hvězdičky s barevným průhledným středem

Citrónovo – borůvkový dort s andělsky lehkým krémem

Dokonalý cheesecake s malinovou polevou – krok za krokem

Krémová patizonová polévka

Veganské dýňové risotto s lesními houbami