Pečená cizrna

Pokud rádi zdravě mlsáte, pak je pro Vás tento recept jako dělaný. Pečenou cizrnou ohromíte každou návštěvu a na její přípravu Vám postačí pouze pár ingrediencí.

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • plechovka cizrny (cca 400 g)
  • olivový olej
  • uzená paprika nebo Vaše oblíbené koření
  • sůl dle chuti

Postup

1

Plechovku s cizrnou slijeme, propláchneme vodou a osušíme např. papírovou utěrkou.

2

Vsypeme do misky a vmícháme uzenou papriku. Vše pořádně promícháme tak, aby se cizrna v koření pěkně obalila.

3

Nakonec cizrnu vysypeme na plech, který jsme si vyložili pečicím papírem a pokapali hojně olivovým olejem.

4

Dle chuti můžeme cizrnu ještě osolit. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů cca 30 minut. Cizrna by měla být po upečení krásně křupavá.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tvaroho-makový koláč bez mouky

Rychlá cuketa na kari

Zapékaná ovesná kaše s blumami

Chřestové risotto s pancettou

Video: Kuřecí roláda plněná smetanovým sýrem, sušenými rajčaty, mozzarellou a špenátem

Mangová zmrzlina s borůvkami

Salát s grilovaným mangem a mozzarellou

Kváskový koláč se švestkami a ovesnou drobenkou

Langoše s medvědím česnekem

Cuketové špagety

Obrácené švestkové koláčky

Vyzkoušený recept na jednoduchý domácí jogurt pro zdraví