Rychlá cuketa na kari

Rychlé, zdravé a syté letní jídlo.

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 střední nebo půlka větší cukety
  • 1 kelímek kysané smetany
  • 1 cibule
  • 1 lžíce přepuštěného másla
  • 1 vrchovatá lžička kari koření
  • 2 vejce
  • sůl

Postup

1

Nejdříve si dáme do vody vařit vejce natvrdo. Než se uvaří, připravíme si cuketové kari.

2

Cibuli nakrájíme na kostičky a dáme ji zpěnit na přepuštěné máslo. Použijeme hodně velkou pánev. Mezitím si cuketu nakrájíme na zhruba centimetrové plátky a následně na trojúhelníčky.

3

Cuketu přidáme na pánev k cibuli a necháme ji chvilku pražit. Občas zamícháme. Po 5 minutách zasypeme kari kořením, necháme ho rozpustit a nakonec vmícháme kysanou smetanu a sůl. Už jen prohřejeme a podáváme s vejcem vařeným natvrdo.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cuketový guláš s červenou čočkou

Famózní bramborová koprovka

Božský čokoládový dort z červené řepy

Ravioli s máslem a šalvějí

Žloutkové řezy

Špagetová dýně zapékaná s masovými kuličkami, rajčatovou omáčkou a sýrem

Veganský bramborový guláš

Kuracie prsia na póre a šampiňónoch s cottage syrom

Video: Fitness zeleninový chléb: Brokolicový, Mrkvový a Řepný

Letní krémový koláč s třešněmi

Cheesecakové jednohubky se skořicí a čokoládovým zdobením

Treska pečená v těstíčku