Poleva
Podle návodu na obalu uvařte 2 pudinky (z 1 litru plnotučného mléka a 2 lžic cukru).
Vmíchejte Nutellu a šlehačku. Zapékací formu vyložte kreky, aby pokrývaly celé dno.
Polovinu pudinkové směsi nalijte na krekry. Polovinu nakrájených jahod naskládejte rovnoměrně na směs.
Vyskládejte vrstvu krekrů na jahody. Krekry případně nalámejte tak, aby hezky pokrývaly celou vrstvu a nevznikly mezery.
Nalijte druhou polovinu pudinkové směsi, opět navrstvěte jahody a pokryjte krekry.
Na polevu: rozpusťte máslo s mlékem. Není nutné přivést k varu. Přidejte kakao, Nutellu a moučkový cukr a důkladně promíchejte.
Nalijte polevu na krekry a stěrkou rozetřete po celém povrchu.
Přes noc umístěte do lednice a nechte důkladně ztuhnout.