
Předehřejte troubu na 400 stupňů. Plech lehce postříkejte olejem. Plátky alobalu vytvarujte do tvaru kornoutu, který použijete na formování těsta.
Těsto vyválejte na prkénku nebo na rovné ploše. Pokud používáte řezané válečkové těsto, stlačte těsto k sobě ve švech a vytvořte jeden velký plát těsta.
Těsto nakrájejte nožem na 8 dlouhých 1 palcových proužků.
Každý proužek těsta omotejte kolem fólie počínaje spodní částí a těsto přitlačte k sobě, aby se dno pečlivě utěsnilo. Proužek těsta obtočte kolem fólie a ujistěte se, že se při každém otočení směrem nahoru mírně překrývá, abyste vytvořili tvar mrkve. Budou také vypadat jako krémový roh.
Půlměsícové závitky s alobalem uvnitř položte na plech. Závitky pečte 7–10 minut nebo dozlatova.
Vyjměte je z plechu, dokud zcela nevychladnou.
Jakmile jsou půlměsícové rolky zcela vychladlé, odstraňte alobal z vnitřku jemným vytažením fólie.
Naplňte mrkev směsí sýra pimento.
Přidejte 2-3 palcové snítky petržele na mrkev. Přidejte 1-3 prameny petrželky na vrchol každé mrkve, abyste vytvořili mrkvový vršek, pak podávejte a vychutnávejte.
Náplň do těchto mrkvových srpkových rohlíčků lze plnit jakoukoliv krémovou náplní. Použil jsem sýr pimento, protože má roztomilou oranžovou barvu jako mrkev.
Nakonec lze tento zábavný předkrm naplnit sladkou náplní. Zkuste šlehaný jahodový nebo šlehaný borůvkový krém. Trochu žlutého potravinářského barviva našlehaného do jahodového krémového sýra také změní barvu na oranžovou.
Pro nejlepší chuť, ale přesto úsporu času, doporučuji půlměsícové rolky tvarovat a péct až 24 hodin předem. Sýrovou směsí pak můžete v den večírku naplnit půlměsícové závitky.
Když necháte sýrovou směs v půlměsících přes noc, textura bude mnohem měkčí. Tento předkrm chutná nejlépe, když se naplní jen chvíli, než si ho vychutnáte.