Jahodovo-banánový cheesecake salát

Nezapomenutelný ovocný salát. Ideální i jako dezert nebo fantastická snídaně. Kombinace čerstvého ovoce a krásně lehkého vanilkového krému si získala srdce již mnoha mých přátel. :)

Snadné a rychlé

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 450 g bílého jogurtu
  • 225 g smetany ke šlehání
  • 1 balíček vanilkového pudinku
  • 2 lžičky vanilkového extraktu
  • 400 g jahod, nakrájených na kolečka
  • 3–4 banány, nakrájené na kolečka

Postup

1

Vanilkový puding uvaříme dle návodu.

2

Vyšleháme smetanu.

3

Jogurt, uvařený pudink a vanilkový extrakt dobře promícháme, abychom získali jednotný krém. Poté do krému jemně přimícháme šlehačku, aby příliš nespadla.

4

Nakonec nakrájíme jahody a banány, dáme do mísy a smícháme s připraveným krémem. Je hotovo. Dobrou chuť! :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vegetariánské zelené kari

Snadný italský cuketový koláč z listového těsta

Zapékané pohankové palačinky s tvarohem

Rýchla banánovo-čokoládová chuťovka

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a piniovými oříšky

Kuřecí kapsa s vejcem a špenátem

Video: Nejnadýchanější lívanečky bez otáčení

Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě

Houbovo-špenátové těstoviny z jedné pánve do 30 minut

Vánoční cukroví – růžové mandlovo-brusinkové kuličky bez pečení a výčitek

Kuskus s hráškem a žampiony

Nepečený cheesecake se štědrou dávkou Baileys