Mrkvový krém

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 6 větších mrkví
  • cibule
  • olej
  • 500 ml vývaru zeleninového
  • limetka
  • sůl, pepř

Postup

1

Na rozpáleném oleji v hrnci si orestujeme najemno pokrájenou cibuli. Přidáme očištěnou a pokrájenou mrkev. Po chvíli zalijeme vývarem a vaříme cca. 10 minut.

2

Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem. Dochutíme solí, pepřem a šťávou z limetky. Při podávání můžeme doplnit porci o zakysanou smetanu s čerstvě posekanou petrželkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čokoládový cake s jahodovou šlehačkou

Fit zapečené voňavé kuře s květákem a sýrem

Pečené hranolky s masem, sýrem a zeleninou

Celozrnný jablečný štrůdl s brusinkami

Zapečená cuketa dvou chutí

Medovníkové kuličky

Sváteční husa na jablkách

Opékané vánočkové toasty s chutí tiramisu

Kávové rizoto s pečenou paprikou a hovězí svíčkovou

Extra rychlé citronové lanýže z bílé čokolády

Plněné velikonoční mrkvové rolky

Cuketové placičky se sýrem a bazalkou