Pohánkové rizoto

Veve

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnček pohánky
  • 1,5 hrnčeka vody
  • 400 g šampiňóny
  • 3 mrkvy
  • 1 cibuľa
  • olej
  • soľ
  • čierné korenie
  • mletá rasca
  • bazalka
  • 3 PL kečup

Postup

1

Pohánku si uvaríme 3 minúty v osolenej vode a necháme 30 minút dôjsť.

2

Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané šampiňóny a na kolieska nakrájanú mrkvu. Osolíme a okoreníme. Podusíme cca 20 minút.

3

Na záver pridáme kečup a bazalku a zmiešame s pohánkou.

4

Podávať môžeme s nastrúhaným syrom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pečené tvarohové koláčky s ovocem do 30 minut

Krémový rýžový puding s kokosovým mlékem

Celozrnné pomerančové bábovičky

Snadné fit muffiny s červenou řepou a celerem

Božský pečený seitan

Jedlé kaštany pečené v troubě – jednoduchý návod

Plněná rajčata s kuskusem

Lokše s povidly a mákem

Jahodové cupcakes

Šampiňóny s chilli hermelínom

Video: Máslové košíčky s vanilkovým žloutkovým krémem z Hongkongu

Tagliatelle se smetanovou žampionovou omáčkou