Pohánkové rizoto

Veve

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnček pohánky
  • 1,5 hrnčeka vody
  • 400 g šampiňóny
  • 3 mrkvy
  • 1 cibuľa
  • olej
  • soľ
  • čierné korenie
  • mletá rasca
  • bazalka
  • 3 PL kečup

Postup

1

Pohánku si uvaríme 3 minúty v osolenej vode a necháme 30 minút dôjsť.

2

Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané šampiňóny a na kolieska nakrájanú mrkvu. Osolíme a okoreníme. Podusíme cca 20 minút.

3

Na záver pridáme kečup a bazalku a zmiešame s pohánkou.

4

Podávať môžeme s nastrúhaným syrom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Angreštovo-rebarborový kynutý koláč

Banánové ovesné sušenky s hrozinkami a oříšky

Rychlé knedlíčky plněné džemem

Zdravé cuketové nudle s omáčkou z kešu oříšků

Pečená kořenová zelenina s česnekem a rozmarýnem

Domácí rohlíčky plněné tvarohem s pomerančovou příchutí

Recept na domácí bezový sirup

Tvarohová bábovka s polevou “slaný karamel‘

Vymazlený domácí kečup s 5 druhy koření

Proteínové muffinky

Obrácený cibulovo-bylinkový koláč

Video: Dešťová kapka – japonský žele dortík na 2 způsoby