Pikantní hořčičná marináda s česnekem a bazalkou
Jednoduchá marináda na hořčicovém základu se skvěle hodí na marinování masa, grilování či jako studená omáčka k zelenině. Je lehce pikantní díky česneku, pro ještě větší ostrost můžete přidat například chilli. 🙂
- Doba přípravy: 10 minut
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 1 lžíce hořčice
- 4 lžíce oleje
- 2 lžíce sladkého kečupu
- 5 stroužků česneku, nadrcených
- sójová omáčka
- čerstvá bazalka (můžete použít i jinou bylinku)
- mletá červená paprika
- kari
- špetka soli
Postup
1
Všechny ingredience smíchejte v míse a nechte chvíli odležet v pokojové teplotě.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}