Medvědí česnek v oleji

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • miska medvědího česneku
  • 1/2 dl olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli

Postup

1

Pokud máme lístečků medvědího česneku víc, než jsme schopni momentálně spotřebovat, můžeme si jeho trvanlivost na chvíli prodloužit.

2

Lístečky omyjeme, osušíme a v elektrickém sekáčku nebo mixéru umixujeme s olejem a trochou soli. Uchováme ve skleničce v lednici a dle potřeby používáme do jídla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

„Uzená“ pražená cizrna

Video: Květináčkové dortíky plněné kiwi a cottage sýrem

Kuře s brusinkami, ořechy a hermelínem

Kuřecí „čína“ s paprikami, česnekem a balsamikem za půl hodiny

Jarní závitky se špenátem a avokádem

Rýžové závitky s krevetami a zeleninou

Křehké broskvové řezy s borůvkami

Video: Květák nadívaný sýrem, slaninou a kadeřávkem, s křupavou kůrčičkou

Smažené mini koblížky z jogurtového těsta

Křupavý čokoládový dort bez mouky (+ Videorecept)

Recept na lahodný čokoládový dort s polevou

Pepřová omáčka se smetanou, hovězím vývarem, česnekem a cibulí