Medvědí česnek v oleji

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • miska medvědího česneku
  • 1/2 dl olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli

Postup

1

Pokud máme lístečků medvědího česneku víc, než jsme schopni momentálně spotřebovat, můžeme si jeho trvanlivost na chvíli prodloužit.

2

Lístečky omyjeme, osušíme a v elektrickém sekáčku nebo mixéru umixujeme s olejem a trochou soli. Uchováme ve skleničce v lednici a dle potřeby používáme do jídla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pudink s levandulovým tvarohem

Smetanovo skořicový dezert, který je vláčný i křupavý

Nepečený třívrstvý koláč s jahodami a bílou čokoládou

Vinné hvězdičky

Celozrnný jablečný štrůdl s brusinkami

Čokoládové palačinky plněné jablky a banány

Celozrnný hrnkový knedlík ze špaldové mouky

Spaghetti alla carbonara

Vepřová žebírka s omáčkou z vinné želatiny

Sekaná s pohankou a červenou čočkou

Luxusní Raffaello krém z kondenzovaného mléka a bílé čokolády

Nepečený kokosový dort s tvarohovým krémem