Medvědí česnek v oleji

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • miska medvědího česneku
  • 1/2 dl olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli

Postup

1

Pokud máme lístečků medvědího česneku víc, než jsme schopni momentálně spotřebovat, můžeme si jeho trvanlivost na chvíli prodloužit.

2

Lístečky omyjeme, osušíme a v elektrickém sekáčku nebo mixéru umixujeme s olejem a trochou soli. Uchováme ve skleničce v lednici a dle potřeby používáme do jídla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zázvorový nápoj s medem a citronem

Černá sezamová / maková zmrzlina

Super snadné Nutella muffiny

Dokonalý čokoládový krém na cupcaky, do zákusků i dortů

Plněná kulatá cuketa

Zapékané brambory se sýrem, smetanou a česnekem

Perník

Recept na adventní věnec z perníku

Nepečené dýňové kopečky bez cukru i mouky hotové za chvíli

Marmeládové knoflíčky

Duhový, extra čokoládový dort s lentilkami

Tagliatelle s houbami, smetanou a mletým masem