Medvědí česnek v oleji

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • miska medvědího česneku
  • 1/2 dl olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli

Postup

1

Pokud máme lístečků medvědího česneku víc, než jsme schopni momentálně spotřebovat, můžeme si jeho trvanlivost na chvíli prodloužit.

2

Lístečky omyjeme, osušíme a v elektrickém sekáčku nebo mixéru umixujeme s olejem a trochou soli. Uchováme ve skleničce v lednici a dle potřeby používáme do jídla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Luxusní ovesná kaše s čokoládou, banány a arašídovým máslem

Tradiční recept na plněná vejce s majonézou, hořčicí a sladkou paprikou

Zapékané brambory se sýrem, smetanou a česnekem

Asijský salát s tofu

Špagety se sušenými rajčaty

Křupavé květákové jednohubky s česnekem a parmazánem

Pečená mrkev s javorovým sirupem

Domácí koka sušenky pro celiaky

Soba nudle s asijskou omáčkou a kešu ořechy

Snadné jablečné muffiny s ořechy a bez přidaného cukru

Jednoduché fitness palačinky jen ze 2 ingrediencí

Svieže letné cestoviny