Dýňové tolárky

Lahodnou přílohou v podobě bezlepkových dýňových tolárků zpestříte svůj jídelníček. U nás doma tolárky záhadně mizí už během smažení – přítel pomáhá v kuchyni. :-)

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 větší máslová dýně
  • cca 200 g tapiokové mouky
  • 3–4 vejce
  • 2–3 lžičky soli
  • máslo nebo sádlo na smažení

Postup

1

Dýni rozkrájíme na menší kusy, zbavíme jader a slupky a dáme péct do trouby na 150 °C cca na hodinu, dokud dýně nezměkne.

2

Upečenou dýni rozmixujeme a přimícháme vejce, mouku a sůl.

3

Tolárky smažíme na sádle nebo másle 2–3 minuty z každé strany.

4

Hodí se jako příloha například ke guláši nebo boloňskému masu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Adzukové chilli

Dýňové kobližky s javorovým sirupem

Tabbouleh

Banánové smoothie s arašídovým máslem, které dodá energii

Domácí jogurtová zmrzlina s višněmi

Narozeninová Pavlova

Čokoládové kostky s mořskou solí ze 4 ingrediencí

Luxusní sýrové košíčky se šunkovou pěnou

Chapati – indická placka

Jemný koláč s máslovým korpusem, mléčnou náplní a skořicí

Mexický těstovinový salát

Plněné rolky z uzeného lososa