Dýňové ragú s hovězím masem a špeclemi

Velká mňamka. A rychlá, za půl hodinky máte výborný oběd!

Z mojí kuchyně... Papi K.

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Ragú:

  • 160 g dýně hokkaidó
  • 50 g pórku
  • 250 g mletého hovězího
  • 2 dcl červeného vína
  • lžíce povidel
  • tymián
  • sůl, pepř
  • olej

Na ozdobu:

  • parmazán
  • kešu ořechy
  • lístky bazalky

Příloha:

  • špecle

Postup

1

Na oleji zpěníme pórek nakrájený na kolečka. Přidáme na malé čtverečky nakrájenou dýni a opečeme. Poté přidáme maso, vařečkou rozmícháme na menší kousky, osolíme, opepříme, posypeme lžičkou tymiánu a podlejeme vínem. Vmícháme povidla a pod pokličkou necháme víno vydusit (cca 20 minut).

2

Mezitím si uvaříme v osolené vodě špecle. Ty poté promícháme s ragú. Servírujeme posypané vločkami parmazánu, nahrubo nakrájenými kešu a dozdobíme lístkem čerstvé bazalky. Dobrou chuť.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Přepuštěné máslo – ghí

Fitness tvarožník labužník

Bezlepkové jablkové muffiny

Nejlepší tvarůžková pomazánka

Fitness oběd: Zapečený květák s česnekem a parmezánem

Krůtí stehna na jalovci a bylinkách

Mini pizza s mozzarelou, rajčaty a pestem

Letní levandulové knedlíčky s tvarohem a jahodovou omáčkou

Mandlové sušenky s kokosem a marmeládou bez cukru

Dýňová bábovka

Květákový nákyp s balkánským sýrem

´Uzené´ zeleninové rizoto