Bryndzová klasika

Bryndzová sezóna je konečne tu, tak prečo si nespríjemniť ráno alebo večer touto klasickou pomazánkou :)

Petra Warner

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • bryndza
  • červená paprika mletá
  • červená alebo jarná cibuľka
  • 2-3 lyžičky kyslej smotany
  • himalájska soľ
  • čerstvé korenie
  • petržlenová vňať
  • maslo

Postup

1

Všetky ingrediencie spolu dobre premiešame, necháme odstáť aby sa chute spojili a natierame, natierame, natierame :)

2

Poznámka

Kyslá smotana nemusí byť ale príjemne pomazánku zjemní a veľké plus je že sa dá hneď po vybratí z chladničky ľahko natierať :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčná jablečná roláda s cukrovou polevou a ořechy

Tradiční jarní polévka

Slaný dort s lososem a batáty

Fit zapečená dýně s brokolicí a parmezánem

Zapečená brokolice

Český rádoby tiramisu dort

Domácí Nutella z avokáda – o 62% méně kalorií, hotovo za 5 minut

Jednoduché fitness palačinky jen ze 2 ingrediencí

Bezlepkový čokoládový dort se smetanovým krémem

Fit pečený květák s Tandoori kořením a mátovým chutney

Domácí ovesné mléko

Risotto alla parmigiana