Křupavé a pikantní mini pizzy za pár minut

Jednoduchý a neuvěřitelně chutný recept na malé pizzy z koleček bagety. Díky máslu jsou velice vláčné a zároveň křupavé díky pečení v troubě. Vyzkoušejte naši verzi s cibulkou, sýrem a čabajkou. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • ⅓ hrnku másla
  • 1 stroužek česneku, rozmačkaný
  • 1 bageta, 60 cm dlouhá (popř. několik menších)
  • ⅓ hrnku pizzové omáčky (rajčatové sugo)
  • 1 1/2 hrnku jakéhokoli strouhaného sýru
  • 120 g čabajky na kolečka
  • ¼ červené cibule, nasekané
  • ½ lžíce čerstvé petržele (volitelné)

Postup

1

Předehřejte troubu na 180 °C.

2

Rozpusťte máslo společně s česnekem.

3

Nakrájejte bagetu na přibližně 2 až 2,5 cm kusy a každý kus pomažte trochou másla s česnekem. Trochu másla si ještě nechte.

4

Na každý kousek namažte trochu pizzové omáčky, nasypte cibuli, sýr a pár koleček čabajky.

5

Postupně skládejte jednotlivé kusy bagety na sebe. Po 6 až 7 kusech vezměte celý stoh a přemístěte jej do zapékací formy. Takto poskládejte všechna kolečka.

6

Zbývajícím máslem potřete kolečka ze stran, vršek mísy zabalte do alobalu a dejte péct na 15 minut, dokud se nerozteče všechen sýr. Poté odkryjte a pečte dalších 10 minut dozlatova.

7

Vyndejte z trouby, posypte nakrájenou petrželí a ihned servírujte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zakroucené listové tyčinky se dvěma druhy sýru a tymiánem do 30 minut

Nepečené ořechové pralinky s lněnými semínky a čokoládovou polevou

Veganský prejt

Křehký podzimní koláč se štědrou porcí jablek a skořice

Hrášková pomazánka s avokádem

Piškotoví brum(l)íci

Domácí mini kremrole s vanilkovým krémem

Karamelizované restované banány s rumem a skořicí do 30 minut

Jednoduché kešu sušenky bez mouky

Apple pie s karamelom

Pečené brambory

Netradiční bramborový salát s lososem