Předehřejte troubu na 180 °C.
Rozpusťte máslo společně s česnekem.
Nakrájejte bagetu na přibližně 2 až 2,5 cm kusy a každý kus pomažte trochou másla s česnekem. Trochu másla si ještě nechte.
Na každý kousek namažte trochu pizzové omáčky, nasypte cibuli, sýr a pár koleček čabajky.
Postupně skládejte jednotlivé kusy bagety na sebe. Po 6 až 7 kusech vezměte celý stoh a přemístěte jej do zapékací formy. Takto poskládejte všechna kolečka.
Zbývajícím máslem potřete kolečka ze stran, vršek mísy zabalte do alobalu a dejte péct na 15 minut, dokud se nerozteče všechen sýr. Poté odkryjte a pečte dalších 10 minut dozlatova.
Vyndejte z trouby, posypte nakrájenou petrželí a ihned servírujte.