Rýžové mini pizzy

Těsto na tyto bezlepkové mini pizzy se vždy povede a navíc nemusíme čekat, až nám vykyne.

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Těsto:

  • 300 g rýžové mouky
  • 300 g bílého jogurtu (nejlépe smetanového)
  • 1 rovná lžička jedlé sody
  • půl lžičky soli

Nápň:

  • 3 cibule
  • 3 lžíce oleje
  • 1 větší rajský protlak (140 g)
  • 1 lžička třtinového cukru
  • 3 stroužky česneku
  • bazalka, sůl
  • 100 g uzeného sýra
  • 9 cherry rajčátek

Postup

1

Nejdříve si připravíme náplň. Cibuli nakrájíme na větší kostičky a necháme na oleji zezlátnout. Přidáme rajský protlak, lžičku třtinového cukru, prolisovaný česnek, bazalku a sůl a necháme vychladnout.

2

V míse smícháme rýžovou mouku, jedlou sodu, sůl a jogurt. Namočenou lžící vytvarujeme na plechu na pečicím papíru nebo pečicí fólii 9 korpusů.

3

Na korpusy dáme náplň a navrch nakrájený nebo nastrouhaný uzený sýr a cherry rajčátka rozkrojená na třetiny.

4

Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů 30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jogurtové muffiny s borůvkami

Jednoduchá pečená dýně s cibulí, rozmarýnem a parmezánem

Svěží palačinky s ovocem

Video: Lasagnové rolky s cuketou a 3 druhy sýrů

Mandlové lívance

Snadná fitness bábovka s ovesnými vločkami

Carpaccio di bresaola

Smetanové penne

Smetanový dort se sušenkami ala stracciatella

Rychlý hruškový koláč

Cibulový květák s hráškem

Brambory zapečené se slaninou a vejci