Postup
Krok 1
Každý druh ovoce jednotlivě rozmixujeme na hladké pyré a dáme zvlášť do mističek.
Krok 2
Nachystáme si formičky na zmrzlinu. Na dno dáme pár lžiček pyré z kiwi a zapíchneme do něj dřevěnou tyčku na nanuk. Dáme cca na 20 minut do mrazáku.
Krok 3
Formičky vytáhneme a jako další navrstvíme pár lžiček jahodového pyré. Zkontrolujeme, jestli dřevěná tyčka stojí rovně. Opět vložíme na dalších 20 minut do mrazáku.
Krok 4
Stejný postup opakujeme s mangovým, borůvkovým, melounovým i ananasovým pyré.
Krok 5
Po poslední vrstvě ovocného pyré necháme v mrazáku alespoň 2 hodiny.
Krok 6
Při vytahování duhové zmrzliny z formičky si můžeme pomoci tím, že ji vložíme pod teplou tekoucí vodu. Zmrzlina tak půjde snáze ven.
Zdroj: eatlocalgrown.com