Zapečené tortellini s ragú

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 750g čerstvých těstovin tortellini plněné prosciuttem nebo jiným masem
  • cca 600 ml italské rajčatové passaty
  • 100 – 150g strouhaného sýra grana padano
  • panenský olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • cca 500g mletého masa (míchané vepřové napůl s hovězím)
  • 1 čerstvé rajče
  • zeleninový základ: řapíkatý celer, cibule a mrkev
  • kousek másla
  • červené víno
  • 1 balení mozzarelly

Postup

1

Dejte do většího hrnce na drobno nakrájenou zeleninu a osmahněte ji na rozpuštěném másle.

2

Potom přidejte maso, jemně ho osolte a opepřete a zalijte trochou olivového oleje. Maso pečte na středním ohni dokud nedostane nahnědlou barvu. Hotové maso zalijte trochou vína (cca 1dc) a nechte ho vypařit.

3

Hotové tortellini vložte do pekáče a smíchejte pořádně s vaší omáčkou. Navrch přidejte čerstvé rajče nakrájené na malé kousky. Navrch vše pořádně posypte mozzarellou natrhanou na kousky a nastrouhaným Gran Moravia. Vložte pekáč do trouby – doprostřed na cca 180 stupňů na 40 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krůtí asijská směs se šafránovou rýží

Batátovo cuketová polévka s oregánem

Ostružinové smoothie

Polévka z patizonu a sušených rajčat zdobená mandlemi

Dvoubarevné ořechové řezy se zakysanou smetanou a džemem

Fitness pizza z květákového těsta + videorecept

Grilované kuřecí špízy se zeleninou

Lehké kuřecí kari

Ravioly z červené řepy s kozím sýrem

Nepečené jahodové řezy se sušenkovou krustou a šlehačkou

Osvěžující zeleninová polévka gazpacho

Sangrie z bílého vína s broskvemi, malinami a mátou