Chutné tofu kuličky, hodí se třeba k rajčatové omáčce se špagetami nebo i do polévky pho.
Eva Hemmerová
Autor
★★★★★0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
2 balení lahůdkového tofu (nebo jakékoli jiné)
lžíce pohankové mouky
lžíce psylia nebo rozemletého lněného semínka
hrst nasekané petržele
menší cibule
2 lžičky mletého česneku
dochutíme solí, pepřem a chilli dle chuti (pokud máte bílé tofu, přidejte ještě lžíci sójové omáčky)
Postup
1
Tofu rozdrobíme do misky, přidáme na jemno nasekanou cibulku a všechny ostatní ingredience, pokud směs nedrží, přidáme ještě trochu pohankové mouky nebo psylia.
2
Ze směsi tvarujeme malé kuličky, které pečeme na pečícím papíru v troubě při vyšší teplotě asi 15 minut - v průběhu pečení otáčíme.