Tofu kuličky

Chutné tofu kuličky, hodí se třeba k rajčatové omáčce se špagetami nebo i do polévky pho.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 balení lahůdkového tofu (nebo jakékoli jiné)
  • lžíce pohankové mouky
  • lžíce psylia nebo rozemletého lněného semínka
  • hrst nasekané petržele
  • menší cibule
  • 2 lžičky mletého česneku
  • dochutíme solí, pepřem a chilli dle chuti (pokud máte bílé tofu, přidejte ještě lžíci sójové omáčky)

Postup

1
Tofu rozdrobíme do misky, přidáme na jemno nasekanou cibulku a všechny ostatní ingredience, pokud směs nedrží, přidáme ještě trochu pohankové mouky nebo psylia.
2
Ze směsi tvarujeme malé kuličky, které pečeme na pečícím papíru v troubě při vyšší teplotě asi 15 minut - v průběhu pečení otáčíme.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Úchvatný karamelový dort s vlašskými ořechy, mascarpone pěnou a čokoládovou květinou

Panenka na černém pepři a rozmarýnu

Opravdu rychlý dezert bez přidaného cukru

Masové koule s rajčatovou omáčkou

Úžasně chutné guacamole

Jablečný koláč bez výčitek

Nepečený tvarohový cheesecake s banány a ořechy

Nepečený citrónový cheesecake s mandlemi, kešu ořechy a chia semínky

Video: Splněný sen každého čokoholika: Malinové košíčky s čokoládovo-malinovou pěnou

Kefírové lívance

Domácí proteinové müsli tyčinky

Zaplétaný sladký skořicový chléb – Estonský Kringle + Videorecept