Sekaná na špejli

Tradiční české jídlo netradičně... Vaši přátelé je na party jistě v tomto podání ocení.

Z mojí kuchyně... Papi K.

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Sekaná:

  • cca 1 kg mletého masa (mix hovězí, vepřové)
  • cca 60 g strouhanky
  • vejce
  • 5 stroužků česneku (lisovaného)
  • 1/2 cibule (na kostičky)
  • lžička sladké papriky
  • lžíce hořčice
  • majoránka

Na servírování:

  • zelenina dle chuti a období
  • hořčice

Postup

1

Mleté maso smíchejte se všemi ingrediencemi, strouhanku nedávejte hned všechnu, ale doplňte dle hustoty a konzistence směsi. Z masové hmoty pak tvořte válečky, které napíchněte na špejli. Klaďte na plech s pečicím papírem. Na závěr moukrou rukou přejeďte po každém válečku.

2

Pečte cca na 230 °C 1/2–3/4 hodiny (dle pečení vaší trouby). po upečení vytáhněte, nechejte vychladnout a servírujte se zeleninou, hořčicí a chlebem. Dobrou chuť.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Plněné cukety

Krevety se zeleným chřestem

Recept na poctivé domácí těstoviny bez speciálního vybavení

Video: Zdravá verze kuřecího Katsu curry s květákovou rýží

Plněné rolky z uzeného lososa

Panenka na černém pepři a rozmarýnu

Krémové rizoto s dýní hokkaido

Bramborové karbanátky se šťavnatým tuňákem a kukuřicí

Kuřecí burger s rukolou a salátem

Dýňový dort se slaným karamelem

Fazolové bownie s fíky a mandlemi

Nasi goreng