Salmone con salsa di erbe aromatiche

Skvělý recept s lososem, naprosto jednoduchý a rychlý.

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 porce lososa
  • 1 česnek, nakrájený na drobno
  • pár lístků bazalky, nakrájených na drobno
  • pár lístků hladkolisté petržele, nakrájené na drobno
  • šťáva z 1/2 citronu
  • sůl
  • pepř
  • několik lžic olivového oleje (cca 0,5 dc)

Postup

1

Rybu osolte, opepřete a pomažte olivovým olejem z obou stran. Dejte smažit na rozpálenou pánev. Mezitím si v misce smíchejte olivový olej, bylinky, špetku soli, česnek, citronovou šťávu a větší množství pepře. Nechte odpočívat.

2

Rybu osmahněte z obou stran. Jakmile je hotová, pokryjte vršek bylinkovou omáčkou a můžete podávat na čerstvém salátu!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Česnečka

Krémový dýňový cheesecake s čokoládou + Videorecept

Citronové řezy

Zapékaná zelenina s kozím sýrem

Protizánětlivé veganské smoothie s kurkumou z rostlinného mléka

Salát ze syrové brokolice a květáku s dresingem

Trhané hovězí

Veganská brokolice zapečená v palačinkovém těstě

Výborná velikonoční nádivka nejen na Velikonoce

Jednoduchý Oreo cheesecake

Fitnessburger s pohankovou bulkou, kuřecím a řepou

Nepečené čokoládové pohárky plné kávového krému