Rychlý hruškový koláč

Taková vděčná hrušková rychlovka.

Pro lásky z lásky

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 hrušky oloupané a pokrájené tenké plátky
  • 1/4 šálku másla změklého (je to cca 60 g) + na vymazání formy
  • 3 vejce
  • 3/4 šálku mléka
  • 1/4 čajové lžičky soli
  • 1/3 šálku cukru
  • 1/3 šálku hladké mouky
  • 2 čajové lžičky vanilkového extraktu

Postup

1

Hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na tenké plátky. A tak nějak halabala je poskládáme do vymazané formy na pečení. Je fajn je tak různě přeskládat, aby se těsto pěkně vlilo do mezer. Forma by měla mít něco kolem těch 22 cm.

2

Troubu předehřejme na 180°C, normální ohřev.

3

V míse utřeme máslo s cukrem a přidáme postupně vejce. Pak přihodíme mouku, sůl, extrakt a nakonec mléko.

4

Přelejeme přes hrušky a hodíme do trouby na 45 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Banánová zmrzlina

Bramborové kari

Domácí zdravá nutella bez éček

Svěží pesto z medvědího česneku hotové za 10 minut

Pečené jablko s vanilkovým přelivem

Krémová květáková polévka

Pečená dýně hokkaidó s medovo-česnekovou zálivkou

Video: Snadné pečené brokolicové kuličky s parmezánem a čedarem

Kuřecí kapsa

Fazolové bownie s fíky a mandlemi

Video: Super rychlé těstoviny s kuřecím masem, bazalkovým pestem a cherry rajčaty

Lahodná oříšková roláda se zakysanou smetanou