Rychlá pomazánka z mandlové drťě

V tomto receptu zužitkujete mandlovou drť, která vám zbude při výrobě domácího mandlového mléka. Pomazánku je dobré sníst ještě týž den, do druhého dne totiž zelenina pustí vodu a pomazánka není tak chutná.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • mandlová drť ze 100g mandlí
  • 1 mrkev
  • 1 jarní cibulka
  • olivový olej
  • koření: kurkuma, pepř, ČERNÁ SŮL

Postup

1
Mandlovou drť smícháme s na jemno nastrouhanou mrkví a na jemno nakrájenou jarní cibulkou, zakápneme olivovým olejem, okořeníme lžičkou kurkumy, lžičkou černé soli a pepřem dle chuti.

Poznámka

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kokosová pavlova s čokoládovým mousse a banány

6 hodin pečený bůček

Domácí bazalkové pesto

Jednoduché sušenky ve tvaru srdíčka bez vykrajovátek

Špenátový krém s uzeným lososem

Nepečený třívrstvý dort s čokoládou, smetanou a arašídovým máslem

Zapékaná kuřecí prsa plněná ricottou, parmazánem a špenátem

Mrkvová a fenyklovo-okurková pomazánka

Citronová rýže se špenátem a koriandrem

Dýňočajová polévka s vanilkou

Pletence s pekanovými ořechy a javorovým sirupem

Video: Obrácený rebarborový koláč z mandlové mouky přelitý medovo-zázvorovým sirupem