Polévka z dýně hokaido

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 ks cibule
  • 1 hokaido
  • Smetana
  • Olej
  • Zeleninový vývar

Postup

1

Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibulku, přidáme nahrubo nastrouhané hokaido a po 2 min zalijeme vývarem. Vaříme cca 20 min.

2

Polévku odstavíme, dohladka rozmixujeme, dochutíme solí a zjemníme smetanou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Maliny v bezinkovém želé

Panenský špíz s jablky

Krůtí maso s ořechy a bylinkami

Miniquiche s různými náplněmi

Velmi snadný a zdravý jablečno-ovesný koláč s ořechy

Quesadila s chorizem a černými fazolemi

Sezamové kuře v těstíčku

Banoffee – Vyhlášený banánový cheesecake s karamelem

Vepřové maso s brokolicí a rýžové nudle

Rychlá snídaňová kapsa z tortilly plněná rozteklým krémem, šunkou a vajíčkem

Netradiční Boston cream pie

Jednoduchý a zdravý kakaový koláč s kefírem z 5 obyčejných ingrediencí