Polévka z dýně hokaido

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 ks cibule
  • 1 hokaido
  • Smetana
  • Olej
  • Zeleninový vývar

Postup

1

Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibulku, přidáme nahrubo nastrouhané hokaido a po 2 min zalijeme vývarem. Vaříme cca 20 min.

2

Polévku odstavíme, dohladka rozmixujeme, dochutíme solí a zjemníme smetanou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krémové špagety s cuketou a žampiony z jednoho hrnce

Mini pizzy z listového těsta s cuketou, lučinou a smetanou

Domácí tagliatelle se špenátovým pestem a lososem

Těstoviny s kuřecím, mozzarellou a sušenými rajčaty

Masové kuličky s omáčkou – výborné k bramborové kaši

Krásný dort ve tvaru růže – video-návod

Losos na šalvěji s dýňovým pyré

Mini blueberry bakewells

Jogurtový hrnkový knedlík s celozrnným pečivem

Zapečené brambory s klobásou a sýrem

Pikantní vepřové nudličky

Chili con carne