Polévka z dýně hokaido

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 ks cibule
  • 1 hokaido
  • Smetana
  • Olej
  • Zeleninový vývar

Postup

1

Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibulku, přidáme nahrubo nastrouhané hokaido a po 2 min zalijeme vývarem. Vaříme cca 20 min.

2

Polévku odstavíme, dohladka rozmixujeme, dochutíme solí a zjemníme smetanou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jablečný dortík

Jemné banánové muffiny s mákem a skořicí do 30 minut

Zdravá a rychlá majonéza z dýně hokaido

Čokoládovo-karamelový koláč

Video: Originální japonský burger z rýžového bochánku a smaženého kuřecího masa

Mléčný koláč – tradiční jihoafrický dezert

Lososové špízy s cuketou a sýrem

Nestoudně dekadentní řezy s čokoládou, karamelem a vanilkovým krémem

Jemný koláč s ořechovou náplní a medem

Masové koule s rajčatovou omáčkou

Černý bez – kdy a jak ho sklízet + 6 léčivých receptů

Video: Skvostný domácí chléb s karamelizovanou cibulkou