Vegmezán – Veganský parmezán

Pravému parmazánu si sice nejspíš nevyrovná, ale jako veganský posyp na těstoviny či rizoto bohatě postačí.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g kešu oříšků natural
  • 2 lžíce lahůdkového droždí
  • lžička himalájské soli

Postup

1

Vše je velmi jednoduché – oříšky nejsou potřeba dopředu namáčet–- prostě je jen nasypeme do mixéru společně s lahůdkovým droždím a rozmixujeme na jemno.

2

Osolíme dle chuti himalájsou solí. Skladujeme v lednici a spotřebujeme nejlépe do dvou týdnů (vydrží déle).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jednoduchý osvěžující pomerančový dortík ze 4 ingrediencí

Domácí rebarborovo-jahodová marmeláda jako od babičky

Cuketové špagety

Mojito cupcakes

Jednoduchý cheesecake s BeBe sušenkami

Dokonalý máslový krém na cupcaky i zdobení

Dezert s překvapením – Šálek kávy, který můžete sníst úplně celý

Banánové smoothie s arašídovým máslem, které dodá energii

Angreštový sirup s meduňkou

Quiche (koláč) s hruškami, gorgonzolou a slaninou

Pečená zelenina s pohankou a bulgurem

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Návod jak perfektně upéci jakoukoli zeleninu