Vegmezán – Veganský parmezán

Pravému parmazánu si sice nejspíš nevyrovná, ale jako veganský posyp na těstoviny či rizoto bohatě postačí.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g kešu oříšků natural
  • 2 lžíce lahůdkového droždí
  • lžička himalájské soli

Postup

1

Vše je velmi jednoduché – oříšky nejsou potřeba dopředu namáčet–- prostě je jen nasypeme do mixéru společně s lahůdkovým droždím a rozmixujeme na jemno.

2

Osolíme dle chuti himalájsou solí. Skladujeme v lednici a spotřebujeme nejlépe do dvou týdnů (vydrží déle).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčné banánové muffiny s ovesnými vločkami do 30 minut

Vláčný čokoládovo-cuketový chléb s řeckým jogurtem

Celozrnný hrnkový knedlík ze špaldové mouky

Slané bezlepkové vafle z dýně hokaido

Snadný italský cuketový koláč z listového těsta

Vajíčkový salát

Jemná jogurtová marináda s bylinkami

Čokoládový koláč

Pappardelle s černým lanýžem

Božské čokoládové smoothie plné zdraví

Thajské zelené kuřecí kari

Pečené krevety v medové marinádě