Vegmezán – Veganský parmezán

Pravému parmazánu si sice nejspíš nevyrovná, ale jako veganský posyp na těstoviny či rizoto bohatě postačí.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g kešu oříšků natural
  • 2 lžíce lahůdkového droždí
  • lžička himalájské soli

Postup

1

Vše je velmi jednoduché – oříšky nejsou potřeba dopředu namáčet–- prostě je jen nasypeme do mixéru společně s lahůdkovým droždím a rozmixujeme na jemno.

2

Osolíme dle chuti himalájsou solí. Skladujeme v lednici a spotřebujeme nejlépe do dvou týdnů (vydrží déle).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Batátové curry

Francouzský citrónový koláč s rozmarýnem

Domácí dýňové máslo bez tuku

Tvarohová žemlovka

Dýňové cupcakes s banánovým krémem

Pikantní sýrovo-jáhlové muffiny

Vánoční kokosové koláčky s krémovým sýrem a čokoládou

Italská pizza

Špenátový krém s parmazánem

Mini koblihy

Bramborový salát s ředkvičkami, kukuřicí a zakysanou smetanou

Čerstvé těstoviny s vepřovou panenkou