Perník z cukety

Jednoduchý zdravý a přitom stále chutný perník bez lepku a laktózy

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 střední cuketa
  • 2 vejce
  • 1/4 hrnku přepuštěného másla
  • 70 g sušených datlí nebo datlové pasty
  • 4 vrchovaté lžíce kokosové mouky
  • 2 lžíce nepraženého kakaa
  • 1/2 hrnku kokosového mléka
  • 1 lžička perníkového koření
  • 1 lžička jedlé sody
  • špetka soli

Postup

1

troubu předehřejeme na 180°C

2

cuketu nakrájíme na menší kusy a rozmixujeme společně s vejci, máslem a datlemi

3

v míse smícháme s dalšími ingrediencemi

4

dáme do formy vyložené pečícím papírem nebo vymazané kokosovým olejem a vysypané kokosem

5

pečeme 45 – 50 minut

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňové pyré/kaše

Křupavé pečené brambory s rozmarýnem

Mini dýňové cheesecaky

Boršč – luxusní polévka z červené řepy

Špagety se sušenými rajčaty

Pörkölt z kotlíku

Rychlé těstoviny z jedné pánve s hráškem a slaninou

Jahodový hamburger

Slaný koláč zapékaný s kuřecím masem, slaninou a sýrem

Aşure (turecký veganský dezert)

Těstoviny s kuřecím, mozzarellou a sušenými rajčaty

dynove pyre

Dýňové pyré