Krémová bešamelová omáčka s kousky párku
Tato omáčka je naprosto skvělá a hotová v cuku-letu. Hodí se prakticky ke všemu, výborná je k zelenině, do zapékaných špaget nebo třeba k pořádnému kusu masa.

Postup
Ve velké pánvi orestujte párky do hněda a v mezičase je pomalu “roztrhávejte” vařečkou na menší kousky.
Jakmile bude párek uvařený a na malé kousky, přidejte máslo a nechte jej rozpustit.
Poté přidejte mouku, dobře promíchejte a nechte restovat 3 až 4 minuty.
Nakonec vlijte mléko a promíchejte. Nechte vařit dalších 5 až 10 minut za stálého míchání, dokud omáčka nezhoustne.
Mohlo by vás zajímat:
omáčka slané recepty snadné recepty
Zdroj: homemadehooplah.com
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře