Krémová bešamelová omáčka s kousky párku

Tato omáčka je naprosto skvělá a hotová v cuku-letu. Hodí se prakticky ke všemu, výborná je k zelenině, do zapékaných špaget nebo třeba k pořádnému kusu masa.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 450 g libového párku
  • 3 lžíce másla
  • 1/4 hrnku hladké mouky
  • 3 hrnky mléka

Postup

1

Ve velké pánvi orestujte párky do hněda a v mezičase je pomalu “roztrhávejte” vařečkou na menší kousky.

2

Jakmile bude párek uvařený a na malé kousky, přidejte máslo a nechte jej rozpustit.

3

Poté přidejte mouku, dobře promíchejte a nechte restovat 3 až 4 minuty.

4

Nakonec vlijte mléko a promíchejte. Nechte vařit dalších 5 až 10 minut za stálého míchání, dokud omáčka nezhoustne.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Alsaský cibulový koláč

Sekaná s pohankou a červenou čočkou

Karbanátky z červené řepy

Ovesné cookies s bílou čokoládou

Indická květáková rýže s kokosovým mlékem

Celozrnné bagety s pohankou

Hovězí steak

Video: Smažené vanilkové tyčinky hotové za 25 minut

Grilovaná zelenina s hermelínem a tofu

Předvánoční lehký koláč z tvarohu a vanilkového pudinku

Banánové ovesné sušenky s hrozinkami a oříšky

Slaný koláč s brokolicí a modrým sýrem