Krémová bešamelová omáčka s kousky párku

Tato omáčka je naprosto skvělá a hotová v cuku-letu. Hodí se prakticky ke všemu, výborná je k zelenině, do zapékaných špaget nebo třeba k pořádnému kusu masa.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 450 g libového párku
  • 3 lžíce másla
  • 1/4 hrnku hladké mouky
  • 3 hrnky mléka

Postup

1

Ve velké pánvi orestujte párky do hněda a v mezičase je pomalu “roztrhávejte” vařečkou na menší kousky.

2

Jakmile bude párek uvařený a na malé kousky, přidejte máslo a nechte jej rozpustit.

3

Poté přidejte mouku, dobře promíchejte a nechte restovat 3 až 4 minuty.

4

Nakonec vlijte mléko a promíchejte. Nechte vařit dalších 5 až 10 minut za stálého míchání, dokud omáčka nezhoustne.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Sýrový křoužek s míchanými vejci a slaninou

Rychlý salát se zelím, jablky a olivovým olejem

Video: Pečené kuřecí stripsy v kukuřičných lupínkách a provoněné bylinkami

Vepřenky s hořčičnou kaší

Mandlo-rozinková srdíčka bez mouky a másla

Celozrnné sušenky s vlašskými ořechy

Medová kuřecí křidélka s rýžovými nudlemi

Jablkový koláč naruby

Hlívový kuba – láska na první ochutnání

Celozrnná žemlovka s tvarohem

Mátové brownies s čokoládovou polevou

Měkké bochánky se sýrem a vypečenou slaninou na plech