Opékané brambory a čerstvé zelené fazolky s uzenou klobásou

Vychutnejte si tento rychlý jednoduchý recept na opékané brambory a čerstvé zelené fazolky s uzenou klobásou.

Vladimír

Autor

Rated 0 out of 5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • Brambory (ideálně červené)
  • Zelené fazolky
  • Uzená klobása
  • Olej
  • Bylinkové koření
  • Cibulový prášek
  • Česnekový prášek

Postup

1

Na tento recept můžete použít červené/fialové brambory, ale můžete použít jakýkoliv druh, který chcete. Recept je levný a jednoduchý!

2

Klobásu opečte s trochou oleje, potom přidejt brambory a fazolky s kořením (cibulový prášek, česnekový prášek a bylinkové koření).

3
Nechte to vařit na střední/vysoké teplotě, dokud neuslyšíte smažit zeleninu. Několikrát to otočte, snižte teplotu, zakryjte a nechte vařit, dokud se vám zelenina nebude líbit.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí KFC kuře

Vánoční dortíčky

Bezlepkové pohankové linecké kytičky s marmeládou

Losos na másle se zeleninovým salátkem

Svatební koláčky

Špenátovo-tvarohové knedlíčky s rajčatovou omáčkou

Vánoční kakaová kolečka s mátou obalená v čokoládové polevě

Fingerfood: losos s avokádem na míchaném salátku

Video: Snadné párty lasagně z formy na muffiny

Vanilkové cupcakes s jemným krémem a marcipánem

Energetické ovesné trojhránky s javorovým sirupem a skořicí do 30 min

Celozrnné těstoviny s cherry rajčátky