Postup
1. Do misky si nalámeme čokoládu, přidáme kokosové mléko a olej. Dáme na 30 sekund do mikrovlnné trouby, vytáhneme a promícháme. Tyhle 30 sekundové intervaly opakujeme dokud není vše řádně spojené. Přidáme instantní kávu a ještě jednou promícháme. Směs by měla být zcela hladká. Směs dáme na 15 minut do mrazáku.
2. Mezitím si v mikrovlnné troubě ohřejeme kokosové mléko. Budou stačit zhruba 2 minuty. Do mléka přidáme směs pro přípravu horké čokolády. Necháme zchladnout.
3. V mělké misce si rozšleháme vejce, vanilkový i kokosový extrakt a sůl. Přimícháme i směs z kokosového mléka.
4. Připravíme si plátky vánočky. Z mrazáku vytáhneme náplň. Na 4 kousky namažeme směs a přiklopíme suchým plátkem vánočky.
5. Tyto tousty ponoříme do směsi a necháme v lednici namáčet zhruba 15 minut. Otočíme a máčíme ještě dalších 15 minut.
6. Pomalu si na velké pánvi rozpustíme máslo. Tousty opékáme z každé strany cca 4 minuty. Dáváme pozor, abychom je nespálili.
7. Vyjmeme z pánvičky, ozdobíme kokosovou šlehačkou, několika marshmallows a kokosovými plátky. Můžeme podávat.