Na velké pánvičce či ve woku si rozehřejeme olej a přidáme na proužky nakrájenou cibuli a na proužky nakrájenou mrkev (proužky z mrkve dělám obyčejnou škrabkou na zeleninu). Obojí necháme trošku opéct. Poté přidáme kukuřici, zelené fazolky, nakrájený řapíkatý celer a najemno nakrájené chilli. Vše zhruba 5 minut restujeme.
Poté do pánvičky přidáme Nasi Goreng pastu a vsypeme uvařenou rýži. Ochutíme sójovou omáčkou, pořádně promícháme a rýži ještě zhruba 3 minuty smažíme.
Nasi Goreng pastu seženete například v Tescu, je opravdu dost pikantní (málem mě to zabilo, když jsem se ji rozhodla ochutnat jen tak na špičku lžičky :D ) a dost autenticky Vám jídlo dochutí. Obejdete se ale i bez ní, jen pak můžete do jídla přidat trochu více chilli a rozhodně česnek :)