Přejít k obsahu
Recepty
Close Recepty
Open Recepty
Dle chodu
Hlavní jídla
Dezerty
Dorty
Cukroví
Polévky
Snídaně a svačiny
Saláty
Předkrmy
Omáčky a ochucovadla
Přílohy
Nápoje
Diety
Fitness a zdravé
Paleo
Vegetariánské
Veganské
Vitariánské (Raw)
Bezlepkové
Pro diabetiky
Bez laktózy
Bez oříšků
Hlavní ingredience
Kuřecí
Vepřové
Hovězí
Ryby
Těstoviny
Luštěniny
Brambory
Cuketa
Dýně
Sezónní
Jaro
Léto
Podzim
Zima
Vánoce
Velikonoce
Valentýn
Halloween
Čas přípravy
Do 15 minut
Do 30 minut
Do 45 minut
Návody
Close Návody
Open Návody
Dům a zahrada
Obývací pokoj
Ložnice
Dětský pokoj
Kuchyně
Koupelna
Chodba a schody
Balkon
Zahrada
Co vyrobit
Dekorace
Nábytek
Šperk
Dárek
Osvětlení
Oblečení
Kosmetika
Maminky
S dětmi a pro děti
Cvičení
Úklid
Tipy a triky
Materiál
Papír
Přírodniny
Textil a vlna
Recyklace
Keramika
Sezónní
Pěstování a bylinky
Jaro
Léto
Podzim
Zima
Vánoce
Valentýn
Velikonoce
Halloween
Naposledy navštívené
Oblíbené
Přidat recept
Můj účet
Search ...
Výsledky
Nadýchané podmáslovo-dýňové lívance
Skvělý recept, ve kterém hlavní roli hraje dýně. Společně s podmáslím a kořením vytvoříte báječně voňavé těsto a poté i krásně nadýchaný lívanec, který se bude rozplývat na jazyku. Udělejte si radost a rozmazlete se tímto sezónním receptem. :)
Vladimír
Autor
★
★
★
★
★
0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených:
0
Ingredience
1 1/2 hrnku podmáslí
1 hrnek dýňového pyré
1 velké vejce
1 1/2 lžíce oleje
2 hrnku hladké mouky
¼ hrnku třtinového cukru
2 lžičky kypřícího prášku
1 lžička jedlé sody
1 ½ lžičky mleté skořice
¼ lžičky mletého zázvoru
½ lžičky soli
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
Zdroj
{{ reviewsTotal }}
{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}
{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Zapékané brambory se sýrem, smetanou a česnekem
Dýňové lívanečky se zakysanou smetanou, javorovým sirupem a ořechy
Dýňová polévka s červenou čočkou a kokosovým mlékem
Video: Obří, sýrem plněný burger Wellington – perfektní párty pohoštění
Polévka z mungo fazolek, mrkve a batátu
Rajská omáčka s houskovým knedlíkem
Recept na univerzální mix pro bezchybné muffiny
Polévka z dýně hokaido a celeru
Kuřecí „čína“ s paprikami, česnekem a balsamikem za půl hodiny
Citronová zmrzlina z lemon curd
Beetburger – veganský řepný burger s guacamole
Kachní prsa s brusinkovo-rybízovým chutney
Načíst další