Domácí pomazánka z nivy

Po škvarkové pomazánce jsem chtěl zkusit pomazánku z nivy a povedla se! Postup je velmi jednoduchý, ale chtělo by to nechat pomazánku odležet v lednici přes noc. Což může být pro někoho problém, pač někdo ji slupne rovnou během dne. Pojďme na to.

Jarda Poustecký

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 220 g sýru niva (prodává se tak i větší balení)
  • 200 g tradičního pomazánkového (i když to není máslo ve skutečnosti, tak prostě se to k této pomazánce hodí)
  • 110 g majonézy
  • 4 ks jarní cibulky
  • čerstvě mletý pepř

Postup

1

Nivu nastrouháme nahrubo a míse smícháme s pomazánkovým krémem a majonézou. Z jarních cibulek odkrojíme bílou částa nasekáme najemno a přidáme do mísy. Zelenou část pokrájíme na kolečka a buď je použijeme jako ozdobu a nebo přídáme k ostatnímu. Já mám radši cibulku komplet uvnitř. To je na vás. Opepříme dle chuti, soli ani nemusíte.

2

A je to! Rychlé a jednoduché. Opravdu stojí za to, když pomazánka z nivy je do druhého dne odleželá. Ale věřím tomu, že bude těžké tomu odolat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jahodové cupcakes

Houbový krém (polévka)

Video: Snadná čokoládovo-karamelová buchta s bohatým karamelovým krémem

Broskovový koláč s křupavým těstem a vůní skořice

Recept na skvělé, zapečené lilky se sýrem a tvarohem

Guacamole

Domácí jahodový džem

Křupavé seitanové řízečky s mrkvovou kaší

Celozrnné špaldové bagetky

Tvarohovo-maková buchta

Dezert s překvapením – Šálek kávy, který můžete sníst úplně celý

Salát s tuňákem, zelenými fazolkami a vejcem