Játrová paštika

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 cibule
  • 500g kuřecích jater
  • 250g másla
  • 250ml smetany
  • Sůl
  • Tymián
  • Brusinková omáčka

Postup

1

Cibulku nakrájíme a dozlatova osmahneme na oleji.
Přidáme játra, sůl a tymián. Když jsou játra hotová, necháme je zchladnout.

2

Játra vložíme do mixéru, přidáme máslo a smetanu, brusinkovou omáčku, rozmixujeme, dochutíme solí, přendáme do mističek
a dáme ztuhnout do lednice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí chilli du pivert

Ovesný koláč s jablky a řeckým jogurtem

Domácí seitan

Mille feuille – listové řezy se žloutkovým krémem

Bůček dušený v kokosové vodě

Bramborové tulipány se sýrem a rozmarýnem pečené v troubě

Quiche s červenou řepou a kozím sýrem

Hráškový krém s opečenou slaninou

5 tipů na ZDRAVOU VEČEŘI

Video: Restované žampiony na bílém víně s karamelizovanou cibulkou

Domácí banánová zmrzlina s matcha čajem

VIDEORECEPT: Dutch Baby Pancake