Jablečno-banánová přesnídávka

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1,5 kg jablek
  • 0,5 kg banánů
  • 50 dkg cukru (nebo dle chuti a sladkosti ovoce)

Postup

1

Jablíčka očistíme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Banán take nakrájíme na kostičky.

2

Ovoce podlijeme cca 1,5 dcl vody a dusíme do měkka.

3

Poté rozmixujeme tyčovým mixérem, dochutíme cukrem a ještě cca 10 minut povaříme.

4

Plníme horké do sklenic, pořádně uzavřeme a nezavařujeme, jen otočíme dnem vzhůru.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Plněné taštičky

Ostružinová bublanina

Tvarohovo-ovocná torta

Jablkový koláč

Kuře na citrusech

Lípa – jak na sběr i sušení + 5 domácích receptů

Zdravé energetické tyčinky jen ze 3 ingrediencí

Dýňové tortilly s květákovo špenátovým pyré a fazolemi

Vepřová panenka s pečenými batáty a brokolicí

Nepečený dort s rybízem a domácí nutellou

Božské čokoládové smoothie plné zdraví

Tenký skořicový koláč z odpalovaného těsta za půl hodiny