Cizrnová polévka

Cizrna je moc zdravá a skvěle zasytí!

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 5 hrstí cizrny
  • 1 cibule a 3 lžíce oleje
  • 3 lžíce špaldové mouky
  • 1 lžička sladké papriky
  • 2 stroužky česneku na plátky
  • 2 l zeleninového vývaru či vody
  • zelenina jako je mrkev, pórek, řapíkatý celer, …
  • petrželka, sušená nať celeru, … dle chuti
  • sůl
 

Postup

1
Cizrnu si namočíme den předem do vody, druhý den ji uvaříme dle návodu.
2
Cibuli nakrájíme, osmahneme na oleji, zaprášíme moukou, asi minutu mícháme. Poté přidáme papriku a česnek. Pár minut opékáme, dokud se paprika nerozvoní.
3
Zalijeme vodou (vývarem), přisypeme cizrnu. Vaříme asi 10 minut, poté přisypeme i nakrájenou zeleninu. Vaříme do změknutí.
4
Ponorným mixérem trošku rozmixujeme, ale ne všechno. Dochutíme a podáváme s petrželkou.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Extra čokoládové palačinky se smetanově čokoládovou polevou

Video: Zdravé nepečené ovesné řezy s arašídovým máslem a čokoládou

Datlové kuličky s konopným semínkem

Snadná a rychlá mexická quinoa z jedné pánve

Letní okurkovo-melounové smoothie s mátou

Kakaové sušenky s krémem a čokoládovou polevou

Cuketový „dort“ s pikantní masovou směsí

Pappardelle se smetanovou omáčkou z gorgonzoly

Výběr mořských potvůrek :-)

Zapečené rajčatové gnocchi se slaninou a mozzarellou

Kuskus s tofu a zeleninou

Domácí tagliatelle