Červené kedlubnové zelí
Jednou jsem se snažila uvařit červené zelí bez cukru a nebylo to ono. Pak jsem zjistila, že se dá červené zelí nahradit výbornou kombinací červené řepy a kedlubny. Na tento recept nedám dopustit a má úspěch i u nepaleo návštěv. :-)
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 2 větší červené řepy
- 2 kedlubny
- 1 větší cibule
- 1 lžíce sádla
- 2 lžíce balsamica
- 1 lžíce soli
- 1 lžíce kmínu
- 300 ml vody
Postup
1
řepu a kedlubnu zbavíme slupky a nastrouháme
2
na sádle obděláme na kostičky nakrájenou cibuli
3
do hrnce přidáme nastrouhanou řepu a kedlubnu společně s dalšími ingrediencemi a dusíme do změknutí (cca 45 minut)
4
výborně se hodí například k pečené kachně
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}