Čerstvý salát s artyčoky

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • mozzarella (pokud možno z bůvolího mléka)
  • ančovičky
  • naložené artyčoky (v oleji – pokud možno olivovém)
  • čerstvá bazalka
  • rajčata
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Postup

1

Nakrájejte mozzarellu a rajčata na stejně velké plátky, proložte je mezi sebou. Navrch nasypte bazalku a zbytek ingrediencí. Všechno osolte, opepřete a zalijte kapkou olivového oleje.

2

Můžete k němu přikusovat třeba italský tvrdý chlebíky Grissini nebo kousek bagetky a připíjet bílým vínem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Italské vánoční sušenky s rozinkami

Video-návod na snadný tygří dort vzorovaný i zevnitř

Pšeničný salát s pikantní mrkvovou omáčkou

Nepečený kakaový dezert se sušenkami a vanilkou

Zaplétaný sladký skořicový chléb – Estonský Kringle + Videorecept

Kuličky z ovesných vloček, arašídového másla a lněných semínek + video

Bulgurový salát s okurkou, paprikou, cizrnou, bylinkami

Jednoduchý vrstvený jablečný koláč se skořicí

Uzená polévka

Jednoduché sušenky ve tvaru motýlků

Kokosový dort s melasovým krémem a rybízem

Čerstvé tagliatelle se sušenými rajčaty, baby špenátem