Čerstvý salát s artyčoky

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • mozzarella (pokud možno z bůvolího mléka)
  • ančovičky
  • naložené artyčoky (v oleji – pokud možno olivovém)
  • čerstvá bazalka
  • rajčata
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Postup

1

Nakrájejte mozzarellu a rajčata na stejně velké plátky, proložte je mezi sebou. Navrch nasypte bazalku a zbytek ingrediencí. Všechno osolte, opepřete a zalijte kapkou olivového oleje.

2

Můžete k němu přikusovat třeba italský tvrdý chlebíky Grissini nebo kousek bagetky a připíjet bílým vínem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Třešňová bublanina

Cizrnové karbanátky

Špaldové palačinky s mozzarelou a bazalkovým pestem

Ořechové rohlíčky

Božsky čokoládový dort ze 3 ingrediencí a kompletně bez mouky

Válečky z tresky pečené v troubě s křehkým salátem

Linecké s marmeládou aneb slepované

Meduňka – jak ji sklízet a skladovat + 5 domácích receptů

Polenta s jarní cibulkou a balkánským sýrem

Jednoduchý osvěžující pomerančový dortík ze 4 ingrediencí

Zdravé a snadné placky (tortily) z červené čočky

„Obrácený“ švestkový koláč s kardamomem a skořicí