Čerstvý salát s artyčoky
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- mozzarella (pokud možno z bůvolího mléka)
- ančovičky
- naložené artyčoky (v oleji – pokud možno olivovém)
- čerstvá bazalka
- rajčata
- sůl
- pepř
- olivový olej
Postup
1
Nakrájejte mozzarellu a rajčata na stejně velké plátky, proložte je mezi sebou. Navrch nasypte bazalku a zbytek ingrediencí. Všechno osolte, opepřete a zalijte kapkou olivového oleje.
2
Můžete k němu přikusovat třeba italský tvrdý chlebíky Grissini nebo kousek bagetky a připíjet bílým vínem.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}