Čerstvý salát s artyčoky

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • mozzarella (pokud možno z bůvolího mléka)
  • ančovičky
  • naložené artyčoky (v oleji – pokud možno olivovém)
  • čerstvá bazalka
  • rajčata
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Postup

1

Nakrájejte mozzarellu a rajčata na stejně velké plátky, proložte je mezi sebou. Navrch nasypte bazalku a zbytek ingrediencí. Všechno osolte, opepřete a zalijte kapkou olivového oleje.

2

Můžete k němu přikusovat třeba italský tvrdý chlebíky Grissini nebo kousek bagetky a připíjet bílým vínem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Skvostný ostružinový raw dort s kešu krémem, levandulí a pistáciemi

Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku

Tartelettes á la rhubarbe – rebarborové koláčky

Kuře s brusinkami, ořechy a hermelínem

Hovězí tacos s guacamole

Vysokoproteinový čokoládový dort z dýně a bez mouky

Bún chả – grilovaný vietnamský bůček

Kuskusové rizoto hotové do 15 minut

Jahodový cheesecake

Octové brambůrky bez fritování

Rychlé těstoviny s růžičkovou kapustou, slaninou a parmazánem

Nakládaný květák s mrkví a kurkumou